Concurs llibres

28 d’abril de 2014

Ja tenim guanyadora del sorteig del llibre “La experiencia de Dios: La Supervivencia de la mente después de la muerte” de José Lorenzo González i publicat per l’editorial Leonard Muntaner aquest 2014. La guanyadora ha estat “MARIA HUERTAS”. Per passar a recollir el llibre li demanam que ens faci arribar un missatge privat a Facebook o al correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com. Gràcies.

Al programa d'avui recordam que tenim un nou sorteig de llibre en marxa. Durant les pròximes tres setmanes podeu aconseguir "La experiencia de Dios: La Supervivencia de la mente después de la muerte" de José Lorenzo González i publicat l'editorial Leonard Muntaner aquest 2014. Per aconseguir-ho només heu d'interactuar amb noltros (donant M'agrada a les publicacions, compartint o enviant missatges) tant al Facebook, al Twitter (cercant @FontDeMisteris), al correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com o a la nostra pàgina web: www.FontDeMisteris.com. Bona nit, i fins la setmana que ve

Al programa d’avui recordam que tenim un nou sorteig de llibre en marxa. Durant les pròximes tres setmanes podeu aconseguir “La experiencia de Dios: La Supervivencia de la mente después de la muerte” de José Lorenzo González i publicat l’editorial Leonard Muntaner aquest 2014. Per aconseguir-ho només heu d’interactuar amb noltros (donant M’agrada a les publicacions, compartint o enviant missatges) tant al Facebook, al Twitter (cercant @FontDeMisteris), al correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com o a la nostra pàgina web: http://www.FontDeMisteris.com. Bona nit, i fins la setmana que ve

 

 

 

22 de març de 2014

Fins el 5 d’abril tothom que interactui amb nosaltres podra aconseguir el llibre: “Antropologia de la festa de Sant Antoni” escrit per Gabriel Genovart i publicat per Lleonard Muntaner aquest 2014. Ja ho sabeu podeu participant comentant o interactuant amb el programa tant al Facebook, al Twitter (cercant @FontDeMisteris), al correu electrònic (fontdemisteris@ib3radio.com) o a la nostra plana web: www.fontdemisteris.com

10155671_851804521502823_4987643_n

24 de febrer de 2014

Ja tenim els resultats del sorteig del llibre “Inicios de la Aviación en Mallorca” de Miquel Buades publicat per Lleonard Muntaner. La guanyadora d’aquesta setmana ha estat “Catalina Coll Marí”. Per aconseguir l’exemplar li demanam que ens escrigui un correu electrònic o un missatge privat al Facebook i li explicarem el que ha de fer. Gràcies a tots per participar.

1489154_830490973634178_589526385_n

17 de febrer de 2014

Ja tenim els resultats del sorteig del llibre “Crímenes y Criminales en la isla de Mallorca” de Jeroni. F. Fullana publicat per Lleonard Muntaner. La guanyadora d’aquesta setmana ha estat “Jero Rado Guirado“. Per aconseguir l’exemplar li demanam que ens escrigui un correu electrònic o un missatge privat al Facebook i li explicarem el que ha de fer. Gràcies a tots per participar.

1800420_816290281720914_812142341_n

16 de febrer de 2014
Sorteig de llibres de la setmana a Font de Misteris: Com s’ha anunciat al programa finalitza el període per participar al sorteig del llibre “Crímenes y Criminales en la isla de Mallorca” de Jeroni. F. Fullana”. Si el voleu seguir heu de seguir les indicacions de més abaix. També recordar que el 15 de febrer i durant les properes setmanes podeu aconseguir el llibre “LLegendes d’Esporles” (llibre de la fotografia) de Bartomeu LLinàs i Caterina Martí, participant de la mateixa manera que ara direm, i finalment també recordam que encara sortejam el llibre “Inicios de la Aviación en Mallorca” de Miquel Buades Socias, tots ells editats per LLeonard Muntaner.
1912355_825224930827449_1837647618_n

Per aconseguir-los només heu de: 1) Interactuar amb nosaltres mitjançant el Facebook (possant m’agrada a la nostra pàgina o a una publicació), 2) Interectuant amb nosaltres a través del Twitter (cercant @fontdemisteris) , 3) al correu electrònic (fontdemisteris@ib3radio.com fent referència o no al llibre (participau de la mateixa manera) o 4) a la nostra pàgina web: http://www.fontdemisteris.com a on ens podeu deixar els vostres comentaris. ‪#‎fontdemisterisib3‬ ‪#‎llibres‬

9 de febrer de 2014

Ja tenim els resultats del sorteig del llibre "Els Millors Plats de la Cuina Popular de Mallorca" d' Antoni Tugores i M. Antònia Sureda Vallespir publicat per Lleonard Muntaner. La guanyadora d'aquesta setmanao ha estat "Sagrario Morales Belo". Per aconseguir l'exemplar li demanam que ens escrigui un correu electrònic o un missatge privat al Facebook i li explicarem el que ha de fer. Gràcies a tots per participar com sempre.

Ja tenim els resultats del sorteig del llibre “Els Millors Plats de la Cuina Popular de Mallorca” d’ Antoni Tugores i M. Antònia Sureda Vallespir publicat per Lleonard Muntaner. La guanyadora d’aquesta setmanao ha estat “Sagrario Morales Belo”. Per aconseguir l’exemplar li demanam que ens escrigui un correu electrònic o un missatge privat al Facebook i li explicarem el que ha de fer. Gràcies a tots per participar com sempre.

Sorteig del llibre; Beatles Made in Mallorca.

Sorteig del llibre; Beatles Made in Mallorca.

Ja tenim els resultats del sorteig del llibre “Beatles made in Mallorca. La recepció musical de la música beat de Tomeu Canyelles i Francesc Vicens publicat per Lleonard Muntaner. La guanyadora ha estat “Emperatriz Moreno Gomez“. Per aconseguir l’exemplar li demanam que ens escrigui un correu electrònic o un missatge privat al Facebook i li explicarem el que ha de fer. Gràcies a tots per participar i vos convidam a que ho continueu fent per els llibres que encara sortejam i que sortejarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s